ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
 

TEO MARTIN MOTORSPORT

Després de començar els seus camins per separat en els anys 80 i amb molts èxits a l'esquena, ara Teo Martin i Emilio de Villota han unit les seves forces perquè l'equip Teo Martin Motorsport adquireixi una nova dimensió en 2016.

Després de proclamar-se campions de l'International GT Open 2015 amb un McLaren 650 S GT3 pilotat per Miguel Ramos i Álvaro Parente, la nova temporada porta nous reptes per a l'equip. A la defensa del títol de l'International GT Open, Teo Martin Motorsport suma la seva participació en la nova Formula V8 3.5 després de comprar els monoplaces de l'equip DAMS, guanyadors de les World Series el 2014 amb el pilot espanyol Carlos Sainz i, també seran de la partida al Euroformula Open després de l'adquisició de part de l'escuderia madrilenya Emilio de Villota Motorsport.

International GT Open
Després de 15 anys fora de la competició, el retorn de Teo Martin a les pistes en 2015 no va poder ser més reeixit amb la consecució del títol de l'International GT Open amb Miguel Ramos i Álvaro Parente.

En 2016 l'equip BMW Team Teo Martin compta amb dos BMW M6 GT3, tot el suport de la marca alemanya per a la defensa de la seva corona i 4 talentosos pilots: Miguel Ramos, Roldán Rodríguez, Gustavo Yacamán i Fernando Monje.

Miguel Ramos defensarà el títol aconseguit amb l'equip a la categoria el curs passat i intentarà ampliar el palmarès d'una carrera que va començar fa 25 a autocross al seu país i en la qual s'ha consagrat com un dels pilots referents en el món dels GT.

El company del portuguès serà Roldán Rodríguez. El val·lisoletà s'enfrontarà per primera vegada a una temporada fora dels monoplaces tot i que ja ha mostrat una ràpida adaptació al nou M6 GT3 de l'equip i compta amb una brillant trajectòria en monoplaces en què el seu rendiment li va arribar a obrir les portes de la Fórmula 1 .

Gustavo Yacamán compta amb experiència contrastada al volant de grans turismes, amb un tercer lloc a la general del la categoria LMP2 del Mundial de Resistència com a millor resultat internacional.

Fernando Monje serà el company del colombià i s'incorpora a l'equip després de la seva experiència positiva a la ronda final de l'any passat a Barcelona, ​​on va aconseguir una victòria deixant clar que pot ser un pilot capdavanter en la categoria. En el seu palmarès destaca el títol de Campió d'Europa de Turismes (ETCC) el 2012 en el seu primer any al campionat.


Per a més informació:

http://teomartinmotorsport.com/

 

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC