ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje fitxa per Teo Martin Motorsport per l'International GT Open

07/03/2016

L'equip Teo Martin Motorsport està encantat de donar la benvinguda a Fernando Monje a la seva alineació per a la temporada 2016 de l'International GT Open.

El pilot català de 22 anys té àmplia experiència en turismes malgrat la seva curta edat, ja des dels seus inicis en l'automobilisme ha participat a la Seat León Supercopa, les 24 Hores de Barcelona, â??â??l'Europeu de Turismes (ETCC), el Mundial de Turismes (WTCC), el TCR i l'International GT Open.

Després forjar-se en el kàrting, Fernando va donar el salt als monoplaces en 2009, on va tenir el seu primer contacte amb ells en el campionat català de monoplaces, on amb EmiliodeVillota Motorsport va guanyar les dues curses del mateix fent-se amb les dues Poles position i dues voltes ràpides.

En aquest mateix any va participar en 14 carreres de la Formul'Academy Euro Series, en què va aconseguir un podi i va tenir el seu primer contacte amb els turismes a córrer en sis proves de la Seat León Supercopa.

La seva relació amb Emilio de Villota va prosseguir el 2010, aquesta vegada en el marc de l'European F3 Open, any en què va acabar sisè a la general, va ser el millor rookie i va aconseguir la Pole en el seu debut. Així, de cara a seguir formant-se, va repetir en la categoria en 2011.

La temporada 2012 va suposar un abans i un després en la seva carrera doncs, en la seva primera temporada a l'Europeu de Turismes es va fer amb el títol i va guanyar per a Espanya per primera i única vegada el Trofeu de les Nacions,
demostrant una ràpida adaptació als turismes després de tres anys en monoplaces i sense rival aquell any amb sis victòries, tres Poles i set voltes ràpides en vuit carreres.

Aquest any també va córrer al Mundial de Turismes (WTCC), on es va forjar en el campionat durant 12 carreres en les que va acumular dos punts per, posteriorment, disputar la temporada 2013.

La seva primera participació a l'International GT Open va ser el 2014, on va córrer algunes curses i la temporada passada es va estrenar al TCR, on va sumar un podi en les quatre curses que va disputar. El 2015 també va tenir la seva segona experiència en l'International GT Open. Va córrer la final a Barcelona amb Teo Martin Motorsport, amb els quals va aconseguir una victòria pujar per primera vegada a l'McLaren de l'equip i va deixar clar que pot ser un pilot capdavanter en la categoria.

Fernando Monje
'Estic molt content de tornar a estar amb Teo Martin després de l'èxit collit en la carrera de Montmeló l'any passat. També estic encantat d'estar involucrat de nou amb Emilio després de l'experiència en Fórmula 3, així que amb moltes ganes de provar el BMW M6 GT3 en els pròxims tests a Barcelona. el llistó està molt alt després que l'equip aconseguís el títol de l'International GT Open l'any passat, així que l'objectiu ha de ser anar a la recerca del títol altra vegada'.

Teo Martín
'El primer contacte de Ferran amb l'equip d'Emilio va ser amb tan sols 14 anys i, des de llavors, la relació personal que s'ha mantingut amb ell ha estat molt bona. Coneixem bé les seves virtuts al volant i després de la positiva experiència amb el nostre equip en l'International GT Open en 2015, confiem en aconseguir molts èxits junts des d'aquesta temporada '.

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC