ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje, a punt per a la seva temporada més important

14/04/2016

Pilot oficial de l'BMW Team Teo Martín a l'International GT Open.
Pilotarà un BMW M6 GT3 formant equip amb el colombià Gustavo Yacamán.

Barcelona, â??â??14 d'abril de 2016.- L'acord de Fernando Monjo amb l'equip BMW Team Teo Martín per ser pilot oficial a l'International GT Open es va anunciar a principis de març i, des d'aquelles dates, el pilot barceloní de chic & basic ha participat en les dues sessions d'assajos programades, una al Circuit de Barcelona-Catalunya i una altra, fa uns dies, a Estoril, en la pista precisament debutarà aquest any el GT Open.

Aquesta és possiblement la temporada més important per a Fernando des d'aquella de 2012 en la qual es va proclamar Campió d'Europa de Turismes. Ser pilot oficial d'un equip amb material de fàbrica, que a més defensa el títol aconseguit un any abans, és una cosa que demostra per si sol l'alt valor que significa que sigui Monjo un dels escollits per a aquesta comesa.

Fernando Monje és un dels pilots joves (23 anys acabats de fer) que més rodatge té al volant de cotxes i monoplaces de tot tipus. Pel que fa a la seva experiència a l'International GT Open, aquesta es remunta a 2014, any en què va córrer algunes curses. La temporada passada es va estrenar al TCR, on va sumar un podi en les quatre carreres que va disputar, i també va ser l'any en què va tenir la seva segona experiència en l'International GT Open. El 2015 va disputar la final de Barcelona, â??â??ja amb Teo Martín Motorsport, aconseguint sorprenentment una victòria després de pujar per primera vegada al McLaren de l'equip, deixant clares les seves possibilitats de pilot capdavanter en la categoria.

Fernando Monje: 'Signar pel BMW Team Teo Martín ha estat una cosa molt important en la meva trajectòria. L'èxit de l'any passat a la final del GT Open em va fer adonar que aquest equip i aquest campionat és el que jo necessitava. També m'agrada molt estar treballant de nou amb Emilio de Villota, amb qui ja vaig estar a la Fórmula 3. A Estoril vaig aconseguir un gran temps, però he de dir que el BMW M6 GT3 és una màquina que s'acobla perfectament a les meves característiques. El llistó està molt alt, això no ho passo per alt per a res, però l'objectiu de l'equip, i el meu naturalment, és anar a pel títol altra vegada'.

La relació de Fernando amb els membres de l'equip i amb Teo Martín en particular és excel·lent. El mànager madrileny s'aprecia el talent de Fernando, que amb l'extraordinari resultat viscut a la fi de 2015 va sortir clarament potenciat. Fernando Monje seguirà lluint en la seva indumentària els logotips dels seus patrocinadors personals: RACC, La Torre del Canonge i El Convent-Begur i, especialment, chic & basic, el logo també lluirà a la carrosseria del M6 GT3.

Independentment de la seva important activitat esportiva, Fernando Monje no descuida per res la seva formació acadèmica. Al juny acabarà la carrera de dret i al desembre la de Bussiness & Management. Després de l'estiu, iniciarà a ESADE un màster sobre dret mercantil.

Horaris Estoril
- Divendres 22 d'abril: Assaigs lliures
- Dissabte 23 d'abril: Qualificació 1er pilot (9: 40-10: 10h); Carrera 1 (15: 15h, 70 ')
- Diumenge 24 d'abril: Qualificació 2n pilot (9: 10-9: 40h); Carrera 2 (13: 15h, 60 ')

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC