ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Més punts per Fernando Monje-Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) a Estoril

24/04/2016

Estoril (Portugal), 24 d'abril de 2016.- El pilot espanyol Fernando Monjo, fent equip amb el colombià Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3), ha finalitzat la segona cursa de l'International GT Open disputada a Estoril en la sisena posició absoluta, que sumada a la magnífica segona posició de la màniga disputada ahir, permet que tots dos pilots figurin en la quarta posició provisional d'aquestes sèries internacionals.

En la qualificació de la cursa d'avui, que ha realitzat Gustavo Yacamán, s'ha tornat a aconseguir el tercer temps absolut encara sense millorar el registre de la vigília. En tot cas, el crono ha estat suficient perquè el BMW M6 GT3 nº 2 sortís de nou des de la segona línia de la graella, acompanyat aquest cop per la segona unitat del BMW Team Teo Martín, que va començar la cursa a mans de Roldán Rodríguez .

Yacamán sortia perfecte i traçava el primer revolt en segona posició després de superar a Francesco Castellacci (Ferrari), pilot que a partir d'aquest moment va assetjar durament al colombià fins avançar-en la tornada 3. La dura pressió de Thomas Biagi (Lamborghini) també va poder amb Yacamán en la volta 8 ia punt va estar d'avançar-també Stéphane Lémeret (Ferrari), tot i que Gustavo es va defensar molt bé i va poder mantenir la posició. Just quan el M6 entrava a boxes per al canvi de pilot, Lémeret es col·locava quart.

En el relleu hi va haver problemes i es van perdre uns valuosos segons, per la qual cosa Fernando Monje es va incorporar a la cursa una mica més tard del previst. El pilot de chic & basic va iniciar només sortir el seu atac per intentar recuperar el màxim de terreny possible. Durant la segona part del seu relleu, Fernando va tenir una dura lluita amb Claudio Sdanewitsch (Ferrari) i Phil Keen (Ferrari), donant compte del primer d'ells però no del segon, entrant a la meta pràcticament a l'estela de Thomas Flohr (Ferrari ), en la 6a posició.

Fernando Monje: 'Encara que el resultat de dissabte no té comparació possible amb la sisena posició d'avui, és també un resultat molt important ja que ens permet de figurar relativament a prop dels líders del campionat. Hem de treballar molt per aconseguir un ritme de carrera constant, que no baixi a mesura que els pneumàtics comencen a desgastar-se. A més, el handicap que portàvem avui a causa de la segona plaça d'ahir, 10 quilos, tampoc ajudava i hem acabat amb els pneumàtics de darrere bastant degradats. I si a més li sumem els segons que hem perdut en el relleu, podem donar per bona aquesta 6a plaça. Estoril no és un circuit que ens beneficiï i tot i així vam sortir de les dues carreres en una posició global bona i amb un podi. Ara vénen circuits com el de Spa, on la velocitat és molt important, i segur que el nostre ritme pot ser molt més constant '.

Després d'aquesta satisfactòria primera cita, l'International GT Open tindrà una parada de gairebé un mes, ja que l'acció competitiva no tornarà fins els dies 20, 21 i 22 de maig a la pista belga de Spa-Francorchamps.

Classificació cursa 2 Estoril-International GT Open
1-Michael Benham-Duncan Tappy (McLaren 650 S GT3), 1h.00'42'304 "
2-Andrés Saravia-César Campaniço (Audi R8 LMS Ultra), +2 "434
3-Thomas Biagi-Fabrizio Crestani (Lamborghini Huracan GT3), +3 "619
4-Shaun Balfe-Phil Keen (Ferrari 458 Itàlia GT3), +17 "012
5-Thomas Flohr-Francesco Castellacci (Ferrari 488 GT3), + 26 "204
6-Fernando Monje-Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3), +27 "467
7-Antonio Coimbra-Lluís Silva (Mercedes AMG GT3), +58 "349
8-Claudio Sdanewitsch-Stéphane Lémeret (Ferrari 458 Itàlia GT3), + 1'23 "711
9-James Abbott-Colin Noble (Radical RXC Turbo GT3), + 1'39 "197
10-Alexander West-Kevin Estre (McLaren 650 S GT3), +1 volta

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC