ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje (BMW M6 GT3), propera cita: Spa-Francorchamps

12/05/2016

Amb el seu company al BMW Team Teo Martín, Gustavo Yacamán, és 4t de l'International GT Open.

Barcelona, â??â??12 de maig de 2016.
Després del seu debut a Estoril (Portugal), l'International GT Open es desplaça, del 20 al 22 de maig, al circuit de Spa-Francorchamps (Bèlgica) per disputar la segona cita puntuable. A la sortida hi haurà el tàndem format per Fernando Monjo-Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) que, després d'un prometedor inici amb podi inclòs, buscarà repetir una bona actuació en el si del BMW Team Teo Martín, actual Campió en títol d'aquestes sèries.

Spa no és un circuit nou per a Fernando Monje. A la pista belga ha competit en tres ocasions, una amb la Renault Fórmula Academy i dues competint en l'European F3 Open, encara que des de 2011 no ha tornat a l'asfalt belga. Ara ho farà a bord d'un cotxe potent i encara una cosa nova, però amb la mateixa ambició que sempre el mou: buscar la victòria. 'Si, hem de ser ambiciosos i apuntar a guanyar, especialment en la primera cursa ja que sortirem sense handicap i cal aprofitar aquest avantatge respecte als nostres principals rivals, que són els Ferrari i McLaren', se sincera Fernando.

'Spa és un circuit que m'agrada i per a la configuració del nostre BMW és apropiat i desafiant. Quan competia amb fórmules, on l'aerodinàmica era més important que la potència, prenia a fons moltes de les corbes mítiques d'aquest traçat, però ara he de ser conscient que hauré de dosificar per evitar riscos en excés. De tota manera, Spa s'adaptarà bé al nostre cotxe a l'ésser, pel seu llarg recorregut, una pista d'alta velocitat i menys virada que altres del calendari que probablement són menys apropiades a la nostra muntura. Amb Gustavo estem molt esperançats, serà vital fer una bona Qualifying dissabte'.

Fernando es declara optimista però també és caut en algunes de les seves afirmacions: 'Correm amb un cotxe nou i és cert que tenim un punt feble que estem intentant solucionar. A ritme de carrera, el nostre BMW desgasta molt les cobertes i això ens resta ritme a mesura que passen les voltes, el que ens fa perdre competitivitat respecte als nostres rivals, cosa que vam veure clarament a Estoril. Aquest desavantatge detectada no ens pot penalitzar més ja que hem de mantenir un ritme constant, de principi a fi, i ser tan incisius com la nostra estratègia ens permeti. Per sort tenim un gran equip que treballa en aquest aspecte', explica.

La cita belga de l'International GT Open tindrà, durant la jornada de divendres 20 de maig, les sessions d'assajos lliures amb dues mànegues a les 11:25 i a les 15:00, d'una hora cadascuna; per a Fernando serà el moment de tornar a connectar amb el circuit. Dissabte es farà de dia amb la sessió d'entrenaments cronometrats, la Qualifying 1, que realitzarà un dels pilots de l'equip (10.10 hores, 30 '). Conformada la graella de la primera cursa, aquesta tindrà lloc a les 15:35 hores i al llarg de 70 minuts, amb el corresponent canvi de pilot. Diumenge 22 es correrà la segona i última cursa puntuable, la graella quedarà conformada amb el Qualifiyng 2 (10: 20h, 30 '), que realitzarà l'altre pilot que també prendrà la sortida, a partir de les 14.30hi que durarà 60 minuts .

Tots els detalls d'aquesta prova així com resultats es poden consultar a www.gtopen.net i www.jas.es.

Així arriba l'International GT Open a Spa Francorchamps
1-Shaun Balfe-Phil Keen (Ferrari 458 Itàlia GT3), 32 punts
2-Thomas Biagi-Fabrizio Crestani (Lamborghini Huracan GT3), 28 punts
3-Michael Benham-Duncan Tappy (McLaren 650 S GT3), 26 punts
4-Fernando Monje-Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3), 22 punts
5-Andrés Saravia-César Campaniço (Audi R8 LMS Ultra), 18 punts
6-Thomas Flohr-Francesco Castellacci (Ferrari 488 GT3), 16 punts
7-Antonio Coimbra-Lluís Silva (Mercedes AMG GT3), 15 punts
8-Alexander West-Kevin Estre (McLaren 650 S GT3), 10 punts
9-Claudio Sdanewitsch-Stéphane Lémeret (Ferrari 458 Itàlia GT3), 9 punts
10- Diederik Sitjhoff-Filipe Barreiros (Renault RS01 GT3), 7 punts

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC