ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Retirada de Fernando Monje (BMW M6 GT3), a Spa

21/05/2016

Spa-Francorchamps (Bèlgica), 21 de maig de 2016.- Fernando Monje (BMW M6 GT3) s'ha vist obligat a abandonar la primera de les dues curses de l'International GT Open, que aquest cap de setmana se celebren al circuit belga de Spa-Francorchamps. Una sortida de pista en una zona ràpida durant la disputa del tercer gir, quan liderava la cursa, trencava les expectatives que oferien no només aquest lideratge, sinó la magnífica pole aconseguida en la qualificació.

En les dues sessions d'entrenaments lliures de divendres, els dos BMW M6 GT3 del BMW Team Teo Martín van prosseguir amb el seu pla de millora, arribant a la unitat nº 1 el millor temps en la segona mànega, la qual cosa en certa manera mostrava la millora tècnica que l'equip estava buscant. Fernando Monje i Gustavo Yacamán van marcar un temps molt similar en les dues sessions, al voltant de 2'20 ", deixant el seu vehicle en condicions d'afrontar, a partir de les 10 hores de dissabte, la primera qualificació.

Ja en plena sessió qualificativa, Fernando Monje aprofitava les qualitats de la seva M6 per llançar un estudiat atac a la volta 6 de les 8 que va realitzar, fulminant a tots amb un espectacular 2'15 "746, ¡la pole !, que el pilot de chic & basic resumia així: 'Tenia molt clar que calia aprofitar al màxim l'excel·lent funcionament del nostre BMW amb pneumàtics nous, així ho vaig fer i vam aconseguir una pole amb un crono molt bo'.

A la sortida Fernando mantenia la seva posició davant el Ferrari de Marc Cioci, comandant el primer pas per meta seguit del propi Cioci i del seu company Miguel Ramos. A poc a poc, Monjo va ser escapant de la persecució dels seus perseguidors fins que al tercer gir patia una forta sortida de pista. En un dels revolts llargs i ràpids, Monjo tenia un problema amb el pneumàtic davanter dret que li feia sortir lleugerament del traçat i la vora exterior de la pista desequilibrava al BMW, llançant-contra les proteccions. Els danys en el M6 GT3 del BMW Team Teo Martín no faran possible que Monjo-Yacamán puguin sortir a la segona cursa programada per a aquest diumenge. Afortunadament, Fernando no va patir danys físics.

Aquesta primera cursa ha estat guanyada pels companys d'equip de Monjo-Yacamán en el BMW Team Teo Martín, Miguel Ramos-Roldán Rodríguez (BMW M6 GT3), que d'aquesta manera han ofert la primera gran victòria de 2016 a l'equip campió d'aquestes sèries.

Classificació cursa gener International GT Open, Spa-Francorchamps
1-Miguel Ramos-Roldán Rodríguez (BMW M6 GT3), 1h.10'06 "131
2-Nicky Pastorelli-Joshua Webster (Renault RS01 GT3), +2 "232
5-Alexander West-Côme Ledogar (McLaren 650 S GT3), +7 "371
4-Shaun Balfe-Phil Keen (Ferrari 458 Itàlia GT3), + 25 "489
5-Emanuele Busnelli-Fabio Babini (Lamborghini Huracan), +27 "781

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC