ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje, a casa i a punt davant la nova cita

23/05/2016

Fernando Monje ja és a Barcelona plenament integrat en la seva formació acadèmica, ja que el proper mes de juny acabarà la carrera de dret. L'accident que va patir a Spa-Francorchamps dissabte passat, en la cursa de l'International GT Open que liderava després d'haver sortit des de la pole, segueix present en la seva retina, més per la proximitat de dates que per la seva gravetat, ja que està perfectament bé físicament i el vehicle en fase de reparació a la seu del BMW Team Teo Martín.

Fernando Monje: 'Va ser un cop fort, ja que la zona és molt ràpida. Vaig sortir una mica llarg de la primera esquerra coneguda com Pouhon i vaig circular enganxat a la part exterior del voral, que està perfectament asfaltada, amb la intenció d'incorporar-me a la pista just al final de la doble esquerra. En aquest lloc està instal·lada una estació de desguàs amb un petit sot en el que en muntar el cotxe es va descontrolar per complet, quedant-me sense direccionalitat i sortint-me directe contra les proteccions sense possibilitat de fer res. ?s inconcebible trobar un obstacle d'aquest calibre en un lloc tan enganxat a la pròpia pista que ja ha propiciat diversos accidents, però segueix aquí, sense arreglar '.

Pouhon és una zona molt ràpida en què s'encadenen dues esquerres amb una curtíssima part també corbada entre ambdues. En els assajos de les 24 hores de Spa de 2014, Álvaro Parente va tenir un accident pràcticament idèntic al sofert per Fernando Monjo, a l'enlairar amb el seu McLaren MP4 en aquest mateix sot de final de la segona corba.

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC