ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje (BMW M6 GT3), a punt per a Paul Ricard

01/06/2016

Barcelona,1 de juny de 2016. Fernando Monje i Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) estaran a la sortida de la tercera cita de l'International GT Open, que se celebrarà aquest proper cap de setmana, 4 i 5 de juny, en el circuit francès de Paul Ricard. Recuperat completament l'aparatós accident que el va obligar a abandonar quan liderava la primera cursa de Spa, Monjo torna a la competició amb una unitat M6 nova i amb moltes ganes de seguir marcant la pauta, després del podi aconseguit a la primera cita i la pole position aconseguida en la segona.

Sense cap dolor al peu que es va fer mal a la forta sortida de Spa, Fernando ha estat a Madrid per veure i provar el nou BMW M6 GT3 que estrenarà en aquesta cursa, després de la impossibilitat que sigui reparada a temps la muntura accidentada. El pilot de chic & basic es troba molt motivat davant aquesta nova oportunitat, ja que l'inici del campionat ha estat destacable pel que fa a resultats.

Fernando Monje: 'Mai he competit a Paul Ricard, pel que no tinc referències, però estic molt tranquil. L'equip coneix molt bé la pista i Gustavo també, i jo faré suficients tandes amb el simulador per no arribar a cegues. Tot i el contratemps, les nostres metes mai canvien. Hem d'estar entre els millors en cada carrera per poder situar-nos en una bona posició a la general, de cara a lluitar pel campionat. Malgrat l'accident de Spa, el balanç després de les dues cites no és dolent, ja que hem estat al podi a Estoril i anàvem camí d'un altre podi a Spa després d'aconseguir la pole i estar liderant la cursa ... encara que al final vam haver de anar-nos sense punts. Per això som optimistes, perquè els temps surten ', explica l'excampió d'Europa de Turismes.

En la primera de les curses programades per a Paul Ricard, el BMW M6 GT3 nº 2 del BMW Team Teo Martín comptarà amb l'avantatge d'anar sense llast. Els assajos lliures es faran en dues tandes d'1 hora divendres (a les 13h i a les 16:40). La Qualifying 1, que formarà la graella de sortida de la primera cursa serà a les 11:05 del dissabte i aquesta primera cursa (de 70 ') es disputarà a partir de les 16:15. Diumenge, la Qualifying 2 tindrà lloc a les 10:10 i la cursa (60 ') a partir de les 14.15h.

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC