ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012

veure més notícies >

Problemes tècnics per a Fernando Monje a Paul Ricard

04/06/2016

Paul Ricard (França), 4 de juny de 2016.- De nou sense sort, Fernando Monje i el seu company Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) s'han vist obligats a abandonar per problemes tècnics la primera de les dues curses de l'International GT Open, que es disputen aquest cap de setmana a Paul Ricard.

En aquest circuit, el duo Monjo-Yacamán ha estrenat un BMW M6 GT3, a l'espera que la unitat accidentada a Spa acabi de reparar-se. Després dels corresponents girs a la pista francesa durant les sessions lliures de divendres, Gustavo Yacamán era aquest cop el pilot encarregat d'efectuar la primera qualificació, al matí d'avui dissabte, en la qual marcava un magnífic tercer lloc, seguit de l'altre M6 del BMW Team Teo Martín, per la qual cosa tots dos cotxes han sortit a la primera cursa, de 70 ', des de la segona fila de la graella.

Només arrencar, un incisiu Yacamán provava colar-se a Fabrizio Crestani en els viratges inicials, encara que en el primer pas per meta tots els de davant mantenien la mateixa posició de la sortida, cadència que es va mantenir d'aquesta manera molt de temps. En el gir 12, Miguel Ramos, amb el M6 núm 1, aconseguia passar a Yacamán, just a la volta en què el líder, Côme Ledogar, punxava i Juan Cruz també passava al BMW nº 2.

El proveïment podia fer canviar algunes coses i encara que les posicions van variar en aquests minuts de contínues parades, fins que tots els cotxes no van fer el canvi no es va poder veure que el M6 de Monjo estava experimentant problemes, que ja en el relleu anterior Yacamán havia patit , en concret en l'alternador i finalment en el canvi, pel que es va quedar sense poder lluitar amb els seus rivals, tot el contrari que el seu company Roldán Rodríguez, que es va col·locar primer a una mitja hora del final. Monjo s'aturava a boxes en la volta 19.

Excel·lent resultat per al BMW Team Teo Martín, guanyador de nou amb Miguel Ramos-Roldán Rodríguez després d'un final de carrera d'autèntic infart. Demà diumenge i a les 10: 10h, 30 'de qualificació per a la segona cursa. Serà Fernando Monjo qui la realitzarà. Aquesta segona cursa, de 60 ', tindrà lloc a partir de les 14: 15h amb Fernando al volant.