ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje: 'Ens falta aconseguir la victòria'

15/07/2016

Silverstone, nova parada de l'International GT Open, del 22 al 24 de juliol.

Del 22 al 24 de juliol el circuit britànic de Silverstone acollirà la quarta cita de l'International GT Open 2016, certamen en què participa Fernando Monjo, en equip amb el colombià Gustavo Yacamán, al volant del competitiu BMW M6 GT3 del BMW Team Teo Martín. En el que es porta de temporada, aquesta espectacular muntura els ha permès pujar dues vegades al podi. Aquesta cita marcarà l'equador de l'actual temporada continental de Gran Turisme, la primera que el barceloní de chic & basic realitza completament, acompanyat en el si d'un equip oficial que a més defensa el títol de Campió del certamen.

Situats a la sisena posició provisional de la general absoluta, Monjo i Yacamán estan protagonitzant una meritòria temporada després d'un inici molt prometedor, amb una segona posició en la cursa debut i un sisè lloc en la segona (Estoril), producte aquest últim del handicap de temps que penalitza els millors. A Spa al revés li va arribar a Fernando en forma d'accident quan precisament liderava la prova després de sortir des de la pole. En Paul Ricard, el duet estrenava una nova unitat BMW però es veia obligat a abandonar en la primera cursa per problemes tècnics, però es rescabalava en la segona, tornant de nou al podi en posició de plata, auguri que els bons resultats han de seguir en les pròximes cites, amb més experiència i quilòmetres realitzats per part dels dos joves pilots.

'Estem fent una bona trajectòria en el campionat, enterbolida això sí pels problemes que vam tenir a Paul Ricard el primer dia i, òbviament, per la meva accident de Spa. Ara ens falta aconseguir la victòria -somriu- per tenir aquest suplement de confiança que tot pilot persegueix, una plaça que és la meta de tots i que l'hem estat fregat ', sentencia un positiu Fernando Monjo. 'A Silverstone, com en cada cita, intentarem fer-ho el millor possible i aspirar a tot; hem de recuperar una mica de terreny perdut per seguir entre els cinc primers classificats, que és el lloc que per potencial de l'equip i per l'obstinació de Gustavo i meu, ens correspon '. A causa de la segona posició aconseguida en l'última carrera disputada (Paul Ricard), Monjo-Yacamán tindran un handicap en temps de 10 "en el moment d'efectuar el relleu de la primera cursa de Silverstone.

El round britànic donarà inici el divendres, 22 de juliol, amb dues sessions d'entrenaments lliures a les 13.00 i a les 17.00 hores, de 60 minuts cadascuna. Dissabte, de 10.50 a 11.20 hores hi haurà la Qualifying 1, que marcarà l'ordre de sortida a la primera cursa, que tindrà lloc a les 15.15 hores, amb una durada de 70 minuts. Diumenge 24 se celebrarà la Qualifying 2 a les 10.20 hores, amb 30 minuts perquè els pilots intentin aconseguir el millor crono per efectuar la segona i última cursa del meeting, a les 15.30 hores i per espai d'una hora.

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC