ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

6a posició de Fernando Monje (BMW M6 GT3) a Silverstone

23/07/2016

Silverstone (Gran Bretanya), 23-7-2016.- El pilot espanyol Fernando Monjo, en equip amb el colombià Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3), ha conclòs en sisena posició la primera de les dues curses de Silverstone, quart meeting puntuable per l'International GT Open 2016. el tàndem del BMW Team Teo Martín suma nous punts a l'espera que en la cursa de demà pugui lluitar per una de les places de podi, atès que s'ha preferit no substituir pneumàtics en el relleu de cara a poder disposar matí de dos jocs nous.

El retorn de Fernando Monje a l'activitat esportiva en el si del BMW Team Teo Martín va arrencar aquest divendres amb les dues tandes d'assajos lliures. El veloç Silverstone sempre és un traçat exigent, en què la traçada és vital, tot i que aquesta és una particularitat favorable a les prestacions del BMW M6 GT3 del duo hispano-colombià, que aquí piloten la mateixa unitat estrenada a Paul Ricard.

Monjo-Yacamán van realitzar les dues tandes d'assajos provant diverses solucions de set-up, aconseguint una millora gradual dels temps i desenvolupant un treball molt positiu de cara a la tanda de qualificació de la primera cursa, que ha realitzat Gustavo Yacamán. El colombià conduïa impecablement i el treball conjunt de la vigília li ha permès marcar el tercer millor temps, a menys d'una dècima de segon de la pole (0 "065), el que demostra que la competitivitat era màxima.

Yacamán i il'altre M6 del seu company Miguel Ramos sortien des de la segona fila de la graella. El colombià va aconseguir col·locar-se segon, després del poleman Ledogar, després d'una arrencada fulgurant, posició que el BMW M6 nº 2 mantindria durant sis girs fins a ser superat pel McLaren de Phil Keen, amb el Lamborghini Gallardo de Craig Dolby enganxat a la seva estela. Els dos vehicles es van sotmetre a una atapeïda batalla fins que en el gir 11 el Lamborghini supera el BMW, mantenint-se aquesta situació de carrera fins al canvi de pilot, a tocar del gir 18.

Amb Fernando en pista després d'haver complert el handicap en temps pel podi aconseguit en l'anterior carrera de Paul Ricard, i també una vegada efectuada la parada de tots els cotxes, el M6 va anar evolucionant en sisena posició, amb poques possibilitats de millora i sense poder-se immiscuir en la lluita que dos llocs més amunt s'estava dirimint pel podi, lluita en la qual sí es trobava el M6 del seu company en el BMW Team Teo Martín, Pieter Schothorst, que després d'un gran final acabava la carrera 3r. Aproximadament a un quart d'hora del final, Monjo era superat per l'Aston Martin de Euan Hankey, encara que el posterior virolla del McLaren d'Alexander West li permetia mantenir-se en la sisena posició, en què ha finalitzat.

Fernando Monje: 'Ens hem plantejat aquesta primera cursa com de preparació de la de demà. Per aquest motiu, hem decidit no substituir pneumàtics en el relleu amb l'objectiu que demà tinguem encara dos jocs nous per utilitzar. D'aquesta manera, tant Gustavo com jo, que faré la crono i sortiré a la cursa, tindrem noves cobertes que ens han de permetre aspirar a tot '. Cada equip disposa de tres jocs de pneumàtics per meeting i Monjo-Yacamán només han utilitzat un durant tot el dia d'avui, de manera que demà tindran a la seva disposició els dos restants.

Aquest diumenge 24, segona cursa a les 16.30h (60'), amb qualificació entre les 11.20 i 11.50, sessió que realitzarà Fernando Monjo, pilot que també farà el primer relleu.

Classificació 1a cursa International GT Open, Silverstone
1-Craig Dolby-Tomas Enge (Lamborghini Gallardo Rex GT3), 1h10'53 "910
2-Thomas Biagi-Fabrizio Crestani (Lamborghini Huracan GT3), +5 "023
3-Miguel Ramos-Pieter Schothorst (BMW M6 GT3), +8 "075
4-Salih Yoluc-Euan Hankey (Aston Martin Vantage GT3), +16 "834
5-Shaun Balfe-Philip Keen (McLaren 650S GT3), +23 "984
6-Fernando Monje-Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3), +32 "767
7-Paul McNeilly-Jamie Stanley (Ferrari 488 GT3), +33 "175
8-Michael Benham-Duncan Tappy (McLaren 650S GT3), +49 "356
9-Manuel da Costa-Miguel Sardinha (Mercedes AMG GT3), + 1'04 "815
10-Alexander West-Côme Ledogar (McLaren 650S GT3), + 1'23 "471

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC