ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Segon lloc de Fernando Monje-Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) a Silverstone

24/07/2016

Silverstone (Northamptonshire, Gran Bretanya), 24 de juliol de 2016.- El duo del BMW Team Teo Martín, compost per l'espanyol Fernando Monje i el colombià Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3), ha conclòs la segona cursa de l'International GT Open disputada a Silverstone en una extraordinària 2ª posició, aconseguida en la mateixa línia de meta per 6 mil·lèsimes de segon. Monjo-Yacamán van finalitzar la màniga d'ahir a la 6a plaça.

En la qualificació, que ha tingut lloc a mig matí d'avui i que ha disputat Ferran, el pilot de chic & basic ha aconseguit el 7è millor crono. Monjo va ser el primer pilot que va aconseguir baixar dels 2 minuts (1'59 "438), però no va aconseguir millorar el seu temps, en ser molestat per un cotxe més lent en la seva volta bona, sortint a la cursa per tant des de la quarta línia de la graella.

Fernando Monje va sortir bé però va perdre una plaça a favor de Radical de Robert Wheldon, encara que molt aviat aconseguiria recuperar la seva posició de la sortida. Durant tot el seu relleu, l'excampió d'Europa va evolucionar a bon ritme en la setena posició, finalitzant la seva actuació just en aquesta plaça per darrere del seu company d'equip, Pieter Schothorst, amb qui va rivalitzar en els temps per volta.

Gustavo Yacamán es va incorporar a la carrera amb pneumàtics nous i en la mateixa posició que li va lliurar el cotxe Ferran, tot i que els handicap en temps que van haver de complir els cotxes que el precedien va ajudar a que el pilot colombià ascendís un parell de girs més tard a la cinquena plaça, després del seu company Miguel Ramos, agrupant-quatre cotxes en una emocionant lluita per les dues places més baixes del podi. Yacamán va avançar a Ramos i en el gir 27 feia el mateix amb el Ferrari 488 de Paul McNeilly. Quedava un obstacle factible que superar, el McLaren de Duncan Tappy, el que amb una gran actuació aconseguiria en la mateixa línia de meta, per la diferència de '8 mil·lèsimes de segon!

Fernando Monje: 'Hem aconseguit just el que buscàvem, tornar al podi. La nostra estratègia de fer tota la carrera d'ahir amb les mateixes cobertes ha donat resultat de cara a avui, Gustavo ha pogut fer el relleu a fons i de veritat que l'ha brodat, aquesta segona posició és un triomf en tota regla que ens permet ascendir molts llocs en la provisional del campionat. Ha estat una llàstima sortir setens, però un cotxe més lent m'ha molestat en la meva última volta de la qualificació. En tot cas aquest resultat satisfà amb escreix les aspiracions de tot l'equip '.

La propera cita de l'International GT Open tindrà lloc a �ustria (Red Bull Ring) els dies 10 i 11 de setembre.

Classificació 2ª cursa International GT Open, Silverstone
1-Salih Yoluc-Euan Hankey (Aston Martin Vantage GT3), 1h.00'15 "280
2-Fernando Monje-Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3), +27 "080
3-Michael Benham-Duncan Tappy (McLaren 650S GT3), +27 "086
4-Thomas Biagi-Fabrizio Crestani (Lamborghini Huracan GT3), + 29'124
5-Shaun Balfe-Philip Keen (McLaren 650S GT3), +29 "501
6-Miguel Ramos-Pieter Schothorst (BMW M6 GT3), +32 "447
7-Paul McNeilly-Jamie Stanley (Ferrari 488 GT3), +36 "524
8-Alexander West-Côme Ledogar (McLaren 650S GT3), +56 "266
9-Manuel da Costa-Miguel Sardinha (Mercedes AMG GT3), + 1'26 "583
10-Robert Wheldon-Thomas Ashton (Radical RXC Turbo GT3), +1 volta

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC