ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje de nou al volant del BMW M6 GT3

02/09/2016

5a cita de l'International GT Open al Red Bull Ring (Ã?ustria)

Set setmanes després de l'última cursa, amb el descans estiuenc pel mig, Fernando Monje torna a l'activitat esportiva i ho fa plenament preparat per afrontar la que serà recta final de la temporada de l'International GT Open. Serà una prova per mes, en primer lloc la cita austríaca del Red Bull Ring (10 i 11 de setembre), a continuació la italiana de Monza (1 i 2 d'octubre) i per concloure la que tancarà temporada al Circuit de Barcelona- Catalunya (5 i 6 de novembre).

La necessària pausa estival ha estat aprofitada per Fernando Monje per a 'relaxar-me, descansar, aprofitar la inactivitat però sense oblidar ni un moment l'entrenament físic. No he portat cotxes de competició però sí que m'he preparat personalment per la volta a les carreres '. Fernando va acabar abans de l'estiu un dels dos graus universitaris que està cursant, la carrera de Dret, mentre que al desembre es llicenciarà en ADE Business Administration & Management. A més, al setembre començarà un Màster en Dret Mercantil Internacional a Esade.

El Red Bull Ring (anteriorment conegut com �sterreichring) és un circuit nou, tant per a Fernando com per al seu company Gustavo Yacamán. Fernando Monje: 'Sí, nou, això és un inconvenient encara que no em preocupa en excés, intentarem fer unes bones sessions d'entrenaments lliures per adaptar-nos al circuit i això ens ha de permetre sortir a la qualificació a punt. El nostre M6 rebrà alguna millora, sembla que després de les 24 Hores de Spa BMW ha evolucionat la mecànica i l'equip de Teo Martín també ha treballat en això '.

Fernando creu que les tres carreres dobles que encara queden per disputar 'signifiquen molts punts en joc, ara comença la fase decisiva que culminarà a Barcelona. A �ustria haurem de complir el handicap de 10 "en el canvi de pilot a causa de la segona posició de Silverstone, encara que això no ha de ser un contratemps per intentar un bon resultat '.

El gran objectiu de Fernando Monjo, i lògicament del seu company Gustavo Yacamán, és el de poder pujar al més alt del podi. Referent a això, és important destacar que el duo del BMW Team Teo Martín ocupa actualment la cinquena posició provisional de l'International GT Open amb 62 punts, 2 menys que els quarts classificats i 7 menys que el tercer, precisament el seu company a l'equip espanyol de BMW i actual campió d'aquestes sèries, Miguel Ramos. D'altra banda, el BMW Team Teo Martín és l'actual líder en la classificació d'equips, de manera que els resultats de Fernando i Gustavo són d'una gran importància per mantenir aquest estatus fins a final de temporada.

La prova austríaca viurà dues tandes d'assajos lliures el divendres 9 entre 11 i 12h i entre les 14.30 i 15.30h. La qualificació per a la primera cursa es farà el dissabte 10 entre 11 i 11:30 i la competició (1 hora i 10 ') a partir de les 16:15. El diumenge 11 es farà tot el procediment de cara a la segona cursa: qualificació entre 9.50 i 10:20 i la competició (1 hora) a partir de les 14:35.

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC