ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje (BMW M6 GT3), quart en la primera cursa d'Ã?ustria

10/09/2016

L'equip format per Fernando Monjo i Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) ha acabat en la quarta posició la primera de les dues curses que componen el cinquè meeting de l'International GT Open, un resultat molt positiu de cara a no tenir penalitzacions per disputar la prova de diumenge.

Després de gairebé dos mesos sense competir en aquest campionat, Monje-Yacamán arribaven al Red Bull Ring preparats i especialment motivats, com la resta de components del BMW Team Teo Martín, i ja en les sessions d'entrenaments lliures es comprovava el gran estat de forma de tots dos duets. En el global de les dues sessions, Miguel Ramos-Pieter Schothorst eren segons mentre que Fernando Monje-Gustavo Yacamán aconseguien la tercera plaça, tots dos amb el competitiu BMW M6 GT3.

Ja en la qualificació per a la primera cursa, els M6 sortien cap al final de la tanda i aconseguien la segona i tercera places, en aquest últim cas amb Gustavo Yacamán al volant, que ha estat qui ha portat el BMW a la mateixa i qui, per tant, ha sortit a la carrera.

Yacamán situava, en els primers compassos de la prova, segon el BMW del tàndem, però l'aplicació d'un drive through per donar un toc a un altre participant a la sortida el relegava a la setena plaça, recuperant terreny i baixant del cotxe quart en el atur a boxes per canviar pilot. Quan Fernando ha pres el volant decidia reservar per a l'última cursa el joc de pneumàtics que podia utilitzar, acariciant el podi en els últims girs, tot i que finalment ha creuat la meta quart.

Mantenir aquesta posició i fins i tot estar tercer amb les cobertes desgastades ha estat tota una proesa de l'espanyol, que ha pres aquesta determinació perquè demà ell arrencada la cursa amb pneumàtics nous i el seu company pugui fer el mateix, atacant les primeres posicions. 'A més, acabar tercer suposava sumar als 10' '-que ja portaven acumulats de Silverstone en acabar la segona cursa 2n 5' 'més, un handicap realment significatiu d'espera a boxes a l'hora de fer el canvi de pilot. D'aquesta manera hem rentado el acumulat i demà sortirem sense la pressió d'aquesta penalització '. Per la seva banda, en la cursa d'avui Ramos-Schothorst s'alçaven en el més alt del calaix.

Demà, segona jornada de carreres amb un format pràcticament calcat al d'avui, la qualificació es farà a les 9.50 (30 ') i la cursa 2 a partir de les 14.35 encara que només durarà una hora.

Classificació 1a cursa GT Open del Red Bull Ring
1-Miguel Ramos-Pieter Schothorst (BMW M6 GT3), 1: 11: 19.600
2-Mario Plachutta-Thomas Jäger (Mercedes AMG GT3), a 31.244
3-Shaun Balfe-Adam Carroll (McLaren 650 S GT3), a 32.715
4-Gustavo Yacamán-Fernando Monje (BMW M6 GT3), a 33.484
5-Alexander West-Alvaro Parente (McLaren 650 S GT3), a 39.569
6-Salih Yoluc-Euan Hankey (Aston Martin Vantage GT3), a 46.848
7-Thomas Biagi-Fabrizio Crestani (Lamborghini Huracan GT3), a 47.951
8-Manuel Da Costa-Miguel Sardinha (Mercedes AMG GT3), a 82.935
9-Filipe Berreiros-Francisco Guedes (Renault RS01 GT3), a 1 volta
10-Michael Benham-Duncan Tappy (McLaren 650 S GT3), a 1 volta

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC