ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje (BMW M6 GT3) guanya a Ã?ustria!

11/11/2016

Red Bull Ring, cinquena cita de l'International GT Open

Fernando Monje i Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) han aconseguit la victòria absoluta en la segona de les carreres que s'han disputat aquest cap de setmana al Red Bull Ring, corresponents a l'International GT Open. Autors d'una estratègia clarament destinada a optar al triomf en aquesta segona competició, Monje i Yacamán han brodat un cap de setmana de somni amb una de les seves millors actuacions des que competeixen junts en aquesta categoria.

En acabar quarts ahir, utilitzant les mateixes cobertes durant els dos relleus de la cursa, el duo del BMW Team Teo Martín afrontava la segona cursa austríaca amb la possibilitat que els dos pilots estrenaran munta en els seus respectius relleus. El drive through que se li va aplicar a Gustavo Yacamán en la primera cursa possiblement arruïnar un previsible doblet dels M6 del BMW Team Teo Martín, però en tot cas el triomf de Rams-Schothorst i la gairebé calcada actuació de Monje-Yacamán eren una gran evidència del nivell d'evolució a què han arribat les màquines alemanyes.

La qualificació d'avui l'ha fet Fernando Monje i en ella ha aconseguit el segon millor temps, enganxat a temps al seu company d'equip Miguel Ramos, el que significava que tots dos BMW M6 GT3 sortirien a la carrera des de la primera línia de la graella. Fernando estava visiblement content de la seva qualificació, 'a menys de 3 centèsimes de Miguel, el que és un gran resultat global per a l'equip i ens permet aspirar a tot'.

Fernando realitzava una bona sortida i feia els primers compassos de la cursa en tercera posició, per darrere del seu company Miguel Ramos (BMW M6 GT3) i d'Adam Carroll (McLaren), els tres pràcticament enganxats amb un Monje amb moltes ganes de no quedar- allunyat del seu col·lega del BMW Team Teo Martín. Van passar les voltes i la situació es va mantenir d'aquesta manera fins a l'entrada a boxes per al canvi de pilot, de manera que Monje va entrar al pit lane en una teòrica 2ª plaça, atès que Ramos, que a més havia de complir el handicap de 15 "per a la victòria d'ahir, ja ho havia fet abans.

Ja amb Yacamán al volant i amb la carrera reconstruint després de les parades de tots els cotxes, el colombià va accedir aviat a una extraordinària primera posició que va saber mantenir amb el mestratge fins a la meta, materialitzant un fantàstic i merescut triomf llargament esperat per aquest gran duo.

Fernando Monje: 'Per fi ha arribat la victòria que tant desitjàvem i per la qual tant hem lluitat! Ha estat una cursa amb una estratègia i un desenvolupament impecables, tot ha sortit bé i ho hem aconseguit. Aquesta setmana vaig haver de fer l'exposició oral del treball final de grau, a Madrid, i va ser molt bé, tregui un 7,5 i vaig viatjar a �ustria amb una motivació molt gran. L'hi vaig dir al meu pare, 'aquesta setmana és la definitiva', 'i així ha estat! Dono gràcies i felicito a l'equip de Teo Martín, al meu company Gustavo, que l'ha fet de meravella, i a tots els que han cregut en mi. Portem ja una victòria en el GT Open ¡i no serà l'última '.

L'International GT Open afrontarà a partir d'ara les seves dues últimes carreres, a Monza els dies 1 i 2 d'octubre i al Circuit de Barcelona-Catalunya el 5 i 6 de novembre.

Classificació 2ª cursa International GT Open del Red Bull Ring
1-Gustavo Yacamán-Fernando Monje (BMW M6 GT3), 1h00'51 "049
2-Thomas Biagi-Fabrizio Crestani (Lamborghini Huracan GT3), a 9 "113
3-Alexander West-Alvaro Parente (McLaren 650 S GT3), a 24 "485
4-Shaun Balfe-Adam Carroll (McLaren 650 S GT3), a 24 "856
5-Duncan Tappy-Michael Benham (McLaren 650 S GT3), a 25 "158
6-Salih Yoluc-Euan Hankey (Aston Martin Vantage GT3), a 25 "667
7-Pieter Schothorst -Miguel Ramos (BMW M6 GT3), a 26 "848
8-Andrea Caldarelli-Fu Songyang (Ferrari 488 GT3) a 39 "850
9-Fabio Babini-Emanuele Busnelli (Lamborghini Huracan GT3), a 57 "950
10-Miguel Sardinha-Manuel Da Costa (Mercedes AMG GT3), a 1'07 "471

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC