ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje (BMW M6 GT3): 'Monza és una de les meves pistes preferides'

27/09/2016

6a i penúltima cita de l'International GT Open.

L'International GT Open encara la recta final amb la disputa aquest proper cap de setmana de la penúltima cursa, a Monza. Amb els ecos encara audibles de la doble victòria d'�ustria, el BMW Team Teo Martín afronta aquesta cita italiana amb els seus dos BMW M6 GT3 a punt i disposats a seguir la ratxa. Fernando Monje, que juntament amb el seu company Gustavo Yacamán va aconseguir al Red Bull Ring una magnífica victòria en la segona de les carreres, viatja a Itàlia amb la intenció de concretar un bon cap de setmana.

Fernando Monje: 'Vaig a Monza amb moltes ganes, és una de les meves pistes preferides, l'última vegada que vaig competir allà vaig aconseguir un inesperat podi en la cursa del TCR. �s un circuit on els avançaments són possibles i en la qual em trobo especialment còmode. Les dues corbes de Lesmo, la parabòlica i fins i tot la variant Ascari són llocs on segur que el nostre BMW M6 es comportarà a la perfecció. En general, Monza és una bona pista per al nostre cotxe i això ho podrem comprovar en els assajos lliures '.

De cara al GT Open, Monjo creu que 'la de Monza és una cita crucial, tant per a nosaltres com per als nostres competidors, el més segur és que el títol no es decideixi fins a Barcelona, â??â??però el que sembla clar és que de Monza sortiran molt pocs candidats esperem ser nosaltres uns d'ells! Jo estic optimista i encara que sóc prudent no exagero si considero que anem a pel campionat, l'objectiu és guanyar, fer un bon cap de setmana ... i arribar al Circuit amb opcions '. Monjo-Yacamán hauran de complir en el canvi de pilot el handicap de 15'' i Biagi-Crestani un altre de 10'' per haver estat els dos primers equips classificats en l'última carrera disputada a Ã?ustria.

En la provisional de l'International GT Open triple empat entre pilots del BMW Team Teo Martín: Fernando Monjo i Gustavo Yacamán han donat un gran salt i s'han situat tercers amb 94 punts, a només 4 de la segona posició, mentre que Miguel Ramos és quart encara que amb els mateixos 94 punts que els seus companys, una justa recompensa per a uns pilots que van dominar completament la prova disputada al Red Bull Ring. A més, Monjo-Yacamán són segons a l'apartat Pro-Am i el BMW Team Teo Martín lidera amb comoditat entre els equips.

El programa del cap de setmana de Monza inclou dues tandes d'1 hora d'entrenaments lliures durant el divendres 30, encara que la competició es jugarà els dos dies següents. Durant el dissabte dia 1 la primera Qualificació (10.50 a 11.20) i la conseqüent primera Carrera, de 70 ', a partir de les 16.30. El diumenge 2 es disputarà la segona Qualificació (10.10 a 10.40) i la segona Carrera, de 60', a partir de les 14.15h.

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC