ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Ferran Monje (BMW M6 GT3), cinquè a Itàlia

01/10/2016

Monza, sisena cita de l'International GT Open.

L'equip format per Fernando Monjo i Gustavo Yacamán (BMW M6 GT3) ha acabat cinquè la primera de les dues curses que componen el sisè round de l'International GT Open, un resultat positiu per a les aspiracions posades en la competició de demà, a la qual sortiran sense llast de temps. Aquest meeting es desenvolupa a la pista italiana de Monza, un circuit que agrada al barceloní de chic & basic i del que encara recorda el reconeixement honorífic de 'Man of The Race' que va aconseguir aquí la temporada passada després d'una brillant actuació en el si de les TCR International Series.

De fet, la cita començava molt bé per a aquest duet aconseguint el segon millor crono a la Qualifying per a la primera cursa, a només 0'051 del poleman (Salih Yoluc-Euan Hankey, Aston Martin, tàndem vencedor avui). Yacamán realitzava la primera part d'aquesta; amb el líder provisional destacant-se, el grup de tres pilots que el perseguien, entre ells Yacamán, estaven en un mocador i tot podia passar, mantenint un gran ritme i tota l'emoció. El colombià entrava a boxes per efectuar el canvi de pilot en quarta plaça, encara que l'aplicació de 15 'de handicap a raó de la victòria aconseguida en l'última cita al Red Bull Ring, penalitzava a duet i Monjo sortia de nou a la cursa ja en vuitena posició.

No obstant això, amb pneumàtics nous, Monjo arribava de seguida un ritme ràpid que li permetia guanyar dues posicions en pista fins ben avançada la prova, i en els últims compassos, el seu company d'esquadra Miguel Ramos que lluitava pel podi era superat per tres pilots, entre ells el propi Monjo, que aprofitava molt bé l'oportunitat i aconseguia uns valuosos punts de cara a lluitar pels llocs d'honor del campionat, amb una carrera, la de demà, que Monjo-Yacamán desenvoluparan sense handicap.

'Monza és una pista que m'encanta; sempre m'ha anat bé córrer aquí, en qualsevol de les especialitzats en les que he visitat la pista que té pocs secrets per a mi. Per això, i pel fet que demà sortiré a la Qualifying amb cobertes noves i sense estar condicionats per cap handicap no sent el cas d'alguns dels nostres principals rivals, crec que podem aspirar de nou a una bona posició de sortida, que defensarem amb Gustavo per tornar a pujar al podi ', explicava satisfet Ferran, al terme de la carrera.

Diumenge 2 d'octubre, segona jornada de carreres amb un format pràcticament calcat al d'avui: la qualificació es farà a les 10:10 (30 ') i la cursa 2 a partir de les 14.15 encara que només durarà una hora.

Classificació 1a cursa GT Open - Monza
1-Salih Yoluc-Euan Hankey (Aston Martin Vantage GT3), 1: 10: 52.927
2-Thomas Biagi-Fabrizio Crestani (Lamborghini Huracan GT3), a 0.657
3-Alexander West-Côme Ledogar (McLaren 650S GT3), a 20.351
4-Shaun Balfe-Philip Keen (McLaren 650S GT3), a 23.044
5-Gustavo Yacamán-Fernando Monje (BMW M6 GT3), a 23.946
6-Miguel Ramos-Pieter Schothorst (BMW M6 GT3), a 27.108

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC