ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje (BMW M6), a pel títol de l'International GT Open

03/11/2016

El pilot de chic & basic, Campió d'Europa de 2012, pot tornar a fer història.

Circuit de Barcelona-Catalunya, 3-11-2016.- Avui dijous i demà divendres tindran lloc diverses sessions d'entrenaments lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya corresponents a l'última cursa de l'International GT Open, campionat continental en el qual un pilot espanyol , Fernando Monje, pot fer història ja que és l'únic del nostre país amb possibilitats reals de proclamar-se campió.

Fernando Monje forma equip amb el pilot colombià Gustavo Yacamán al volant d'un BMW M6 GT3 de l'equip BMW Team Teo Martín, estructura guanyadora d'aquest mateix campionat en 2015. Després de sis cites, aquest tàndem arriba al circuit barceloní mantenint opcions al títol absolut davant als seus rivals, els italians Fabrizio Crestani-Thomas Biagi (Lamborghini).

Fins a la data, Fernando Monje i el seu company han aconseguit una victòria (Red Bull Ring-?ustria) i quatre segons llocs (Estoril, Paul Ricard, Silverstone i Monza), a més d'altres places fora del podi i una pole position (Spa).

Fernando Monje opta al títol corrent davant la seva afició i això sempre dóna alè als pilots: "En circumstàncies normals ens conformaríem amb una bona posició en la primera cursa i atacar la victòria en la segona, però estant en joc el títol hem decidit sortir a intentar aconseguir la victòria des del primer moment ". Totes les posicions de podi són penalitzades de cara a la següent carrera amb un handicap en forma de segons de temps.

Fernando Monje: 'Tindrem pressió però també la tindran els actuals líders, ja que no poden cometre cap error. Coneixem bé la pista però hi haurà més pilots competint que mai abans aquest any, això farà la prova molt difícil per a tothom. Som al si de l'equip actual campió, el de Teo Martín, al volant d'un BMW M6 que ha demostrat sobradament la seva competitivitat i ens compenetrem molt bé amb Gustavo, de manera que som optimistes i anem amb la moral molt alta '.

Programa horari de la cita catalana
A més dels tests privats, la 1a qualificació (dissabte 5, 11:20) marcarà la graella de sortida de la primera cursa, que es disputarà al llarg de 70 'a partir de les 16:15. La 2a qualificació (diumenge 6, 09:40) donarà pas a la cursa definitiva que començarà a les 14.15h i durarà 60 '.

En deu edicions, tots els guanyadors que conformen el palmarès de l'International GT Open han estat de fora d'Espanya, excepte un: Álvaro Barba, el 2010. Fernando Monjo, després de ser Campió d'Europa de Turismes el 2012, únic espanyol a aconseguir-ho, pot tornar a fer història per a l'automobilisme nacional.

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC