ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Problemes en el relleu retarden a Fernando Monje (BMW)

05/11/2016

El BMW Team Teo Martín aconsegueix el títol en equips.

5-11-2016.- Fernando Monje-Gustavo Yacamán han acabat en la 13a posició (7a entre els pilots que segueixen el campionat) la primera de les dues curses de l'International GT Open que es disputen aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona -Catalunya, últimes de la temporada. Problemes d'arrencada després del relleu de pilots han fet perdre molts segons a Fernando Monje, fet i fet decisius per al desenllaç de la cursa i del campionat. La part positiva ha estat el títol en equips que ha aconseguit el BMW Team Teo Martín.

La Qualificació que conformava la graella de sortida de la primera cursa deixava l'equip Monjo-Yacamán (BMW M6 GT3) amb la cambra millor crono, en una matinal amb la pista completament seca. Yacamán duia a terme l'estratègia marcada per l'equip, però el Lamborghini dels actuals líders es destacava amb la pole, complicant la lluita pel títol del tàndem del BMW Team Teo Martín.

Fernando Monje: 'Les prestacions del Lamborghini han estat descaradament superiors a les de la resta de participants i nosaltres hem fet exactament el previst, sent quarts però amb sis pilots en el mateix segon. Efectuar una bona sortida serà clau. Ara només ens preocupa que el handicap de 10 segons que hem de complir en el canvi de pilot no ens afecti massa ', afirmava Monjo després de la sessió d'entrenaments cronometrats.

Ja en la carrera, Gustavo Yacamán sortia des de la segona línia de la graella i en els primers girs es mantenia en la quarta posició en què havia sortit, en dura lluita amb l'Aston Martin de Euan Hankey. Aquesta lluita era realment dura fins que Gustavo es veia avançat pel britànic en la volta 6. El colombià va marxar en aquesta cinquena plaça a la resta del relleu fins lliurar el M6 en aquesta posició en la volta 17.

Després del canvi i el compliment dels 10 "pel handicap a causa de la segona plaça aconseguida en l'anterior cursa de Monza, Monjo tenia problemes en l'arrencada i havia de fer un reset al sistema, el que li feia perdre uns segons preciosos . Ja en pista, molt endarrerit, el pilot de chic & basic res podia fer més que portar el BMW a la meta en la 13a posició, 7a dels cotxes que prenen punts per al GT Open.

Fernando Monje: 'No sabem encara què ha passat, fins que no he fet un reset el cotxe no ha tornat a arrencar, els mecànics han empès però no hi ha hagut res a fer i hem perdut el títol. El nostre objectiu ara és assegurar el subcampionat i intentar el millor resultat demà. Les condicions meteorològiques podrien aportar més d'una sorpresa, per això fins que no creuem la bandera de quadres no tirarem la tovallola '.

Demà, última cursa de l'International GT Open: Qualificació a les 9:40 (la farà Fernando Monje) i cursa a partir de les 14:15 hores (60 minuts).

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC