ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure més notícies >

Fernando Monje-Gustavo Yacamán (BMW), sense sort

06/11/2016

Darrera carrera de l'International GT Open al Circuit de Barcelona-Catalunya.

6-11-2016.- L'última cursa de la temporada de l'International GT Open ha conclòs amb una gran actuació de Fernando Monjo-Gustavo Yacamán, encara que sense concretar-se en un bon resultat final. Després d'efectuar una gran carrera i recuperar nou posicions des de la sortida, a pocs minuts del final Gustavo Yacamán patia un toc amb un altre participant, el Lamborghini nº 25 en aquell moment líder, trencant una peça de la direcció i veient-se obligat a la retirada, el que descartava al duo del subcampionat de l'International GT Open.

A la Qualificació per aquesta cursa, que ha realitzat Fernando Monje, les condicions mica lliscants de la pista es combinaven amb un gran tràfic en pista que van modelar uns 30 'de sessió realment complicats. A causa de l'asfalt lleugerament humit, Monjo sortia amb pneumàtics de mullat que els substituïa per cobertes slick a la primera parada. Quan cap al final estava realitzant les seves voltes ràpides, Fernando era molestat per altres vehicles que li arruïnaven les possibilitats de poder col·locar-se en posicions capdavanteres, concloent en una 11a plaça (6a entre els seguidors del GT Open) que no reflectia en absolut les possibles tàndem del BMW Team Teo Martín.

Fernando Monje: 'Està vist que no és el nostre cap de setmana ... una posició entre els cinc primers de la qualificació era plenament factible, però primer un cotxe i després un altre han fet fora en orris els meus esforços. En fi, caldrà esperar que en cursa puguem pilotar sense contratemps, nosaltres tenim un rival al qual cal guanyar per fer subcampions, això és l'única cosa important '.

Fernando Monje sortia a la cursa des de la 11a posició amb la convicció que tot era possible, davant el seu públic i en unes condicions de pista i vehicle idònies. Arrencava bé i al final del primer gir ja era 8è. L'entrada del cotxe de seguretat va agrupar els cotxes però també va trencar el ritme, de manera que en reprendre l'acció el Ferrari nº 111 avançava a Monjo en el gir 9. Diversos incidents dels cotxes de davant permetien Monjo ascendir fins a la 7a posició, en la qual entraria per al canvi de pilot.

Després d'una parada a boxes fantàstica que permetia una fulgurant progressió, completament al contrari del que havia passat el dia anterior, la cursa del BMW M6 nº 2 amb Gustavo Yacamán al volant va fer un gran salt en la classificació, millorant un munt de posicions gairebé d'una tacada, col·locant-se en una segona posició que no només els donava el subcampionat sinó que estava a punt de permetre tancar la temporada al podi. Però Yacamán es llançava a un difícil avançament per l'exterior en la dreta de final de recta, que concloïa amb un toc amb el cotxe de davant i, fet i fet, amb la retirada.

Fernando Monje: 'El nostre objectiu en aquesta cursa no era aconseguir una classificació concreta, sinó aconseguir el subcampionat. Ho teníem ben amarrat en aquests últims compassos, però el toc de Gustavo no estava previst i se'ns ha anat en un moment la segona posició. �s una llàstima que després d'un any d'esforç tot s'hagi anat en orris de cop i volta, la veritat és que queda poc per a dir-hi ... '.

L'International GT Open de 2016 ha acabat. Encara que sense el títol absolut de pilots, el resultat global del BMW Team Teo Martín en el qual militen Fernando Monjo-Gustavo Yacamán ha estat realment bo. Al títol absolut d'Equips es sumen la tercera (Monjo-Yacamán) i quarta posició (Miguel Ramos) a Pilots. Per part de Fernando Monje i el seu company Gustavo Yacamán han aconseguit una victòria (Red Bull Ring-�ustria) i quatre segons llocs (Estoril, Paul Ricard, Silverstone i Monza), a més d'altres places fora del podi i una pole position (Spa) .

Per a més informació de Fernando Monje:
www.fernandomonje.com
https://www.facebook.com/ferranmonje
https://twitter.com/fernando_monje

 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC