ESP    ENG    CAT FERNANDO MONJE. CAMPIÓ D' EUROPA DE TURISMES FIA 2012  
INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR   
 
veure palmarès >

Nom complet: Fernando Monje Vicario
Data de neixement: 7 març de 1993
veure palmarès >

BIOGRAFIA

Fernando va néixer a Barcelona el 7 de març de l'any 1993. El seu debut automobilístic li va arribar als 12 anys, bastant més tard que la majoria de pilots rivals.

Les seves primeres participacions en el món del Karting li van servir per aficionar als karts formant-se primerament a nivell nacional en KF2 i KF3, on va aconseguir bons resultats en les categories de cadet i júnior.

L'any 2007 i amb 14 anys, dóna el salt a Internacional participant aquest any i el 2008 a les WSK Euroseries, Open Màsters i el Campionat d'Europa sent el 3 º dels espanyols en resultats.

L'any 2009 debuta en els monoplaces amb la Formula Academy, així com en la F3 on guanya l'Open de Catalunya en el seu debut amb l'equip d'Emilio De Villota.

L'any 2010 amb el mateix equip aconsegueix una fita històrica: ser el primer i més jove a debutar en un campionat Europeu de la F3 i fer la pole.

Durant el Campionat Europen F3 Open en aquest any aconsegueix diversos podiums, poles i voltes ràpides, sent el primer dels rookies i el sisè absolut en el Campionat.

Aquesta considerat un pilot amb molt futur i reconegut com un dels més ràpids.

PERSONAL

 veure palmarès >
 
Hotel El Convent chicbasic RACC El Convent La Torre del Canónigo
 
© Fernando Monje INICI        NOTÍCIES        PILOT        EQUIP        CAMPIONAT        GALERIA        LINKS        CONTACTAR
chic&basic Hotel El Convent La Torre del Canónigo RACC